Amuses

  • Tomaat - mozzarella

    € 1,50 / stuk
  • Amuselepel carpaccio

    € 1,65 / stuk
  • Sashimi van tonijn

    € 1,75 / pers.
  • Huisgemaakte gazpacho

    € 1,60 / stuk
  • Garnalencocktail

    € 1,90 / stuk

Voorgerechten

  • Huisgemaakte ravioli van polenta met artisjok en truffel

    € 12
  • Asperges a la flamande

    9€
  • 5 gangen **

    € 51

    + € 37 met aangepaste wijnen

  • 6 gangen ***

    € 60

    + € 42 met aangepaste wijnen

Soepen

  • Prijs per liter, incl. broodje

  • Aspergesoep met stukjes asperge en mimosa van ei

    € 5,00
  • Tomatensoep met vleesballetjes

    € 4,50
  • Vissoep met grijze garnalen

    € 5,50
  • Edelpreisoep met krokant gebakken spekjes en broodcroutons

    € 4,50
  • Soep bediend aan een standje:

    - meer dan 80 personen dienst inbegrepen
    - tussen 30 -80 personen : supplement van € 70
    - minder dan 30 personen : supplement € 90
    Wenst u extra bediening aan tafel : € 31/garçon/uur

Bestellen

  • Graag min. 1 werkdag op voorhand

    Bestellen kan via de chauffeur, via telefoon, WhattsApp of via mail.

Levering

  • Maandag t/m zaterdag

    Wij leveren op een vast tijdstip tussen 9:30 en 13:00 u.

Sharing menu

  • Per tafel te bestellen
  • Prijs per persoon

    € 58

    € 92 met aangepaste wijnen

  • Voorgerechten - sharing concept

    1. olijven / ansjovis /  gemarineerde artisjok
    2. gazpacho van tomaat / komkommer
    3. Almejas a la marinara
    4. wildpate met confit en rozijnentoast
    5. assortiment gefrituurde hapjes
    6. assortiment warme tapas
  • Hoofdgerecht

    Surf en turf: Rib eye + gamba's op een plank met verschillende sausjes, salade en frietjes

  • Nagerecht

    Foret noir op wijze van de chef

Groupon menu

  • 5 gangen degustatiemenu

    enkel op reservatie

    • Ravioli van polenta en truffel
    • Pompoensoep met een schuim van kokos, krokant gebakken spekjes en cayennepeper
    • Filet pur met crème van knolselder, jonge wortels, komijnsaus en aardappelkroketten
    • Kaasbordje van Tricht met gelei van merlot, rozijnentoast en walnoten
    • Foret noir op wijze van de chef

Lunchmenu

  • Dagelijkse suggestie van de chef

    € 29

    Voor- en hoofdgerecht

Luxe brunch

  • Op zaterdag en zondag

    € 29

    Van 9:30 tot 14:30 u. (enkel op reservatie)

  • Luxe brunch

    Elke zaterdag en zondag bieden wij een luxe- brunch aan.
    Deze bestaat uit een uitgebreid aanbod van koude en warme gerechten.
    U krijgt een glaasje cava of fruitsap en koffie of thee naar believen.

    De ideale manier om uw weekend te starten!


Sky 23 - Lichtaartsebaan 51  - 2460 Kasterlee

014 21 10 46 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op:

Webdesign: Hootkoetuur