Degustatiemenu

  • Amuses

  • Tartaar van sint-jacobsvruchten

    *

    met appel, venkel en avocado

  • Ravioli van polenta

    met artisjok en truffel

  • Krokant gebakken kalfszwezeriken

    ***

    met witloof, vlierbloesemsiroop, gekarameliseerde appel en een portosausje

  • Op lage temperatuur gegaarde kalfsribeye

    met parmezaan kruim, gebakken gamba, koriander, knoflook, olie en kalfsjus

  • Kaasbordje van Tricht

    **
     
  • Huisbereide cheesecake

    met speculoos, crumble van gedroogde vruchten en coulis  van framboos

 

  • 3 gangen

    € 37

    + € 21 met aangepaste wijnen

  • 4 gangen *

    € 45

    + € 29 met aangepaste wijnen

  • 5 gangen **

    € 51

    + € 37 met aangepaste wijnen

  • 6 gangen ***

    € 60

    + € 42 met aangepaste wijnen

  • Alle gerechten van het menu zijn ook à la carte verkrijgbaar.

Sharing menu

  • Per tafel te bestellen
  • Prijs per persoon

    € 58

    € 92 met aangepaste wijnen

  • Voorgerechten - sharing concept

    1. olijven / ansjovis /  gemarineerde artisjok
    2. gazpacho van tomaat / komkommer
    3. Almejas a la marinara
    4. wildpate met confit en rozijnentoast
    5. assortiment gefrituurde hapjes
    6. assortiment warme tapas
  • Hoofdgerecht

    surf en turf : Rib eye + gamba's op een plank met verschillende sausjes , salade en fritjes

  • Nagerecht

    Foret noir op wijze van de chef

Groupon menu

  • 5 gangen degustatiemenu

    enkel op reservatie

  • Ravioli van polenta en truffel

  • Pompoensoep met een schuim van kokos, krokant gebakken spekjes en cayennepeper

  • Filet pur met crème van knolselder, jonge wortels, komijnsaus en aardappelkroketten

  • Kaasbordje van Tricht met gelei van merlot, rozijnentoast en walnoten

  • Foret noir op wijze van de chef

Lunchmenu

  • Dagelijkse suggestie van de chef

    € 29

    Voor- en hoofdgerecht

Luxe brunch

  • Op zaterdag en Zondag

    € 29

    Van 9.30:00 tot 14:30 u. (enkel op reservatie)

  • Luxe brunch

    Elke Zaterdag en Zondag bieden wij een luxe- brunch aan. Dit bestaat uit een uitgebreid aanbod van koude en warme gerechten. U krijgt een glaasje cava of fruitsap , en koffie / thee naar believen.

    De ideale manier om uw weekend te starten !

A la carte

Hebt u toch liever à la carte? U kan ter plaatse een keuze maken.
  • Voorgerechten

    € 13,50 - € 23,50
  • Hoofdgerechten

    € 22,50 - 34,50
  • Nagerechten

    € 9 - 15,50

Sky 23 - Lichtaartsebaan 51  - 2460 Kasterlee

014 21 10 46 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op:

Webdesign: Hootkoetuur